Särkikalasta särvintä – kuinka valmistaa maittavaa ruokaa särkikaloista?

Tule opettelemaan kuinka valmistetaan särkikaloista herkullista ruokaa. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) HOLA Lake II -hanke järjestää “särkikalasta särvintä” -iltapäivän.
Illan aikana valmistamme mm. säilykesärkeä, paistamme suutaria, kokeilemme uunilahnaa ja pääsemme opettelemaan särkikalojen graavausta. Lisäksi käsittelemme kalat ennen valmistamista, joten pääset opettelemaan tai kertaamaan kalankäsittelytaitoja.
Ohjaajana toimii Janne “Kalatalousministeri” Rautio Rymättylästä, jolla on pitkä kokemus niin särkikalojen kuin myös muiden kotimaisten villikalojen käytöstä.
Ilmoittautuminen viimeistään pe 23.9 tapahtumasivulla olevalla lomakkeella.